Murer Kristiansand 2017-05-08T12:01:13+00:00

Murer Kristiansand

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud og en hyggelig samtale!

Få et uforpliktende pristilbud

Murer Kristiansand –  Vi tilbyr det meste innen murerarbeid

Murer kristiansand:

Trenger du en murer? Kristiansand er fullt av murbygg, bad og andre murkonstruksjoner, og vi bygger, fikser og rehabiliterer alt dette.

Så hvorfor skal du velge oss?

Hos Murmester Kristian Sollie AS tilbyr vi det meste innen murerarbeid. Vi har spesialisert oss på våtrom og vi hjelper deg å oppfylle dine drømmer om et nytt lekkert bad. Gjennom vår samarbeidspartner Fliskonsept, tilbyr vi lekre fliser fra en rekke ulike produsenter.

Vi har med våre seks ansatte lang og bred erfaring.  I tillegg kurser vi oss jevnlig sånn at vi hele tiden er oppdatert på det siste innen regelverk og byggteknikker. Dette gjør vi for at du skal være trygg når du velger oss til jobben.

Dette hjelper vi deg med:

Skifer, flis og betong
Det er vanlig å velge skifer til gulv, på uteplass eller til å kle en mur. På badet vil du kanskje ha moderne fliser? Vi leverer, monterer og støper alt for deg.

Peis
Peisen er en skikkelig god varmekilde. En veltilpasset peis er en herlig varmekilde på kalde dager og fungerer som et pent møbel hele året. Vi har god erfaring med muring av peis både med og uten peisinnsats.

Ovn
En vedovn gir rask oppvarming i boliger. Det finnes et stort utvalg av ovner og vi hjelper dere gjerne med en riktig og fagkyndig montering av ovnen.

Pipe
I 2015 ble kravet om pipe i alle nye eneboliger og rekkehus gjeninnført i Norge. Denne type boliger skal kunne benytte bioenergi, altså vedfyring. Det kreves ikke at boliger har peis eller vedovn, men det er ingen tvil om at de fleste av oss setter pris på både varmen og hyggen som vedfyring gir.

Vi utfører også piperehabilitering.

Murmester Kristian Sollie AS – Det er vi som murer Kristiansand

Spørsmål? Bare ta kontakt

Her kan du lese om mesterbrev